Medicina de familie

Medicina de familie

Inscrierea la un Medic de Familie reprezinta principala metoda de preventie si monitorizare atenta a starii de sanatate. Iar atunci cand acesta are aproape o echipa formata din medici cu specialitati diverse, poti avea incredere ca sanatatea ta este pe maini bune.


Cabinetul doctorului Pecec  se distinge prin colaborarea extrem de apropiata dintre medicul de familie si medicii specialisti, pacientul avand astfel avantaje multiple: servicii medicale integrate , timpi de asteptare limitati la minim, evidenta corecta a diagnosticelor si tratamentelor si, nu in ultimul rand, un mediu familiar.

Pentru a va putea inscrie la medicul de familie trebuie sa fiti in primul rand asigurat in sistemul asigurarilor obligatorii de stat, iar in functie de categoriile de asigurat in care va incadrati este necesar sa prezentati urmatoarele documente:

1. Salariati: Adeverinta de salariat, copie CI, copie contract de munca
2. Pensionari: Copie ultimul talon de pensie, copie CI
3. Studenti: Adeverinta de la facultate, copie CI
4. Co-asigurati: Adeverinta de la locul de munca al persoanei de care apartin, pe care sa fie mentionat faptul ca figureaza cu acest statut, copie CI
5. Liber-profesionisti: Dovada achitarii contributiei pentru asigurarile de sanatate, copie CI

Medicul de familie Dr Pecec Radu Alexandru este in contract  cu C.A.S.A.MB    pacientul putand ramane asigurat la casa de asigurari de care apartine in prezent.