Ce trebuie sa stii

Informatii Utile

Inscrierea la un Medic de Familie reprezinta principala metoda de preventie si monitorizare atenta a starii de sanatate. Iar atunci cand acesta are aproape o echipa formata din medici cu specialitati diverse, poti avea incredere ca sanatatea ta este pe maini bune.

Medicul de familie este “doctorul tau personal”, iar alegerea lui trebuie sa fie o prioritate pentru tine si familia ta.

Este persoana care iti asigura in orice moment asistenta medicala primara, primul la care apelezi pentru preventia, diagnosticul si tratamentul oricarei posibile afectiuni. Pentru medicul de familie, vei fi intotdeauna o prioritate!

 

Alegerea medicului pediatru este un pas important in cresterea si dezvoltatea copilului tau. O mamica poate apela la serviciile unui medic pediatru de cel putin 11 ori in primul an de viata al copilului, pediatrul avand un rol bine determinat in alcatuirea planului terapeutic al micutului pacient.

Aveti probleme cu greutatea, oboseala, senzatie de sufocare sau eventuale pierderi de memorie?
Acestea pot fi semnale ale unor afectiuni ale glandei tiroide. Activitatea tiroidei trebuie supravegheata cu vehementa, caci aceasta glanda poate da batai de cap intregului organism. Ecografia tiroidei are drept scop identificarea posibilelor

Despre Cabinet

C.M.I. Dr. Pecec Radu Alexandru continua o traditie de familie fiind la a doua generatie cautand permanent sa fie in intampinarea  nevoilor pacientilor, constanta principala ramanand calitatea actului medical.

Link-uri utile

Articles View Hits
8212